CONSULTEN

We gaan er allemaal maar van uit dat het normaal is dat we ons niet optimaal voelen. Maar wist je dat het eigenlijk niet klopt als je je steeds slecht voelt? En dat het op gezondheidsgebied dus echt allemaal net een beetje beter kan?

We merken in de praktijk dat veel van onze klanten het lastig vinden om te bepalen waar hun klachten vandaan komen. Ze worden bij de dokter van het kastje naar de muur gestuurd, en bij verdere onderzoeken in het ziekenhuis wordt er niets gevonden.

Maar wist je dat de meeste issues voortkomen uit het nuttigen van slechte voeding? En dat de meeste chronische gezondheidsproblemen ontstaan door een tekort aan vitamines en mineralen? Dat is ook niet zo gek want onze voeding van tegenwoordig is niet meer puur maar bewerkt, bevat veel suiker en granen en het duurt bovendien veel te lang voordat het op je bord ligt. Alle voedingsstoffen zijn dus tegen die tijd vrijwel verdwenen.

Tijd dus om in actie te komen en te kiezen voor een nieuwe en gezonde jij! Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, want met slechts het boeken van 1 consult komen we al een heel eind. We gaan daarbij in kaart brengen wat jouw klachten zijn, wat je per dag eet en hoe je lichaam reageert op diverse factoren. Na het consult en het invullen van een intake formulier sturen wij je een volledig persoonlijk voedingsplan toe, inclusief uitgebreid supplementen advies. Je zal hierbij begeleid worden door diverse therapeuten met een natuurgeneeskundige en orthomoleculaire achtergrond.

Komen deze klachten jou bekend voor? Boek dan een consult inclusief uitgebreid voedings- en supplementenadvies vanaf € 45

Het is verstandig een consult bij ons te boeken als je last hebt van:

-een opgezwollen buik
-diarree
-verstopping
-vermoeidheid
-buikpijn / krampen
-slechte weerstand
-haaruitval
-acne op kin
-acne op voorhoofd
-eczeem
-psoriasis
-koortslip
-depressie
-somberheid
-stress/gespannen
-hooikoorts
-slecht slapen
-vermoeidheid
-extreme suikerbehoefte
-extreme koolhydraat behoefte
-pijnlijke gewrichten

-hoofdpijn
-migraine 
-menstruatie klachten 
-overgang
-verminderde vruchtbaarheid 
-gezondheidsperikelen na zwangerschap 
-overgewicht 
-een trage schildklier 
-een verhoogd vetpercentage 
-buikvet 
-een slappe huid
-pigmentvlekken 
-hoge bloeddruk 
-vocht vasthoudt
-allerlei allergieën 
-voedsel intoler