Become a partner

Wij zijn altijd op zoek naar leuke partners die ons product gaan verkopen in zijn of haar beautystudio, Spa, apotheek, groothandel, supermarkt of afslanksalon! Je wilt je uiteraard onderscheiden met jouw diensten ten opzichte van andere ondernemers. Hoe fijn zou het zijn als je een product erbij kunt verkopen dat zichzelf verkoopt?
 
Wij van Mr. and Mrs. Green helpen je graag verder, als marktleider op het gebied van honderd procent natuurlijke afslankproducten. Onze afslank capsules, shakes en cremes zijn gemakkelijk aan te bieden aan al je bestaande klanten maar ook nieuwe klanten, de lijn sluit namelijk naadloos aan op bijna elk type activiteiten en/of assortiment.
 
Wij hebben voor jou een representatieve starterskit samengesteld, bestaande uit maar liefst 29 producten, voor slechts 450 euro (verkoopprijs 893,25 euro). Met deze kleine investering bent je meteen een verkooppunt van onze lijn en kom je bij ons op de website. 
 
Heb je vragen of wil je gelijk bestellen? Neem contact op via info@mrandmrs-green.com en wij zorgen ervoor dat je met de juiste collega in contact wordt gebracht!