About Mr. and Mrs. Green

Mr. and Mrs. Green kan met recht een passieproject worden genoemd. Een passie voor een gezonde en verantwoorde lifestyle! In onze optiek houdt dat in: eerlijke en 100 procent natuurlijke producten zonder toevoegingen van chemische vulmiddelen of zoetstoffen op de markt brengen. 

Het heeft ongeveer twee jaar geduurd voordat deze producten eindelijk het laboratorium uitrolden. Want in een wereld waarin bijna alles is voorzien van kunstmatige kleur- ,geur- en smaakstoffen was het niet heel gemakkelijk de juiste producent te vinden. Naast werken zo dicht mogelijk bij de natuur moeten de producten uiteraard ook zorgen voor het gewenste resultaat! Goede dingen kosten tijd, maar er staat wat ons betreft momenteel wel een lijn op de planken waar we volledig achter staan.

Mr and Mrs Green is in korte tijd uitgegroeid tot een merk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Elk product wordt met de juiste zorg samengesteld. Dit door het selecteren van de juiste grondstoffen, het hanteren van de juiste samenstellingen en de wetenschappelijke achtergrond hiervan, maar ook in de normen die wij hanteren met betrekking tot werking, resultaat en de voedselveiligheid.

Mocht je vragen hebben over onze producten: het tijdig en compleet beantwoorden hiervan behoort tot onze prioriteit. Zo zijn wij dagelijks bereikbaar via de vaste telefoon, per whatsapp of per mail, zodat we je altijd meteen kunnen begeleiden in het kiezen van de producten die bij je passen.