RETOUREN

RETOURADRES:

PackNed Webshop Fulfillment, De Huufkes 92, 5674 TM Nuenen, Nederland

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

    Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

    Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mrandmrs-green.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Toch niet blij met het bestelde product? Dat kan natuurlijk altijd en willen wij graag voor u oplossen. Wanneer u toch niet tevreden bent neem dan contact op met ons via info@mrandmrs-green.com, dan kijken wij samen met u naar een oplossing. Wij behouden uiteraard wel het recht om klachten die pas na 7 dagen van aankoopdatum worden aangegeven niet meer in behandeling te nemen.
    Indien wij een fout hebben gemaakt of als de producten beschadigd bij u worden afgeleverd dan willen wij u uiteraard helpen, neem ook dan even contact met ons op en wij zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing. Mocht het zo zijn dat wij akkoord gaan met retourneren vanwege bovenstaande redenen, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor de klant. Daarnaast berekenen wij inboek kosten bij retourneringen. Bij retourneren vergoeden wij het product minus de kosten. De betaalde verzendkosten die zijn betaald tijdens de bestelling worden uitsluitend niet vergoed.