PARTNER WORDEN

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde partners die onze producten gaan verkopen in zijn of haar beautystudio, spa, apotheek, groothandel, supermarkt of afslanksalon! Je wilt je uiteraard onderscheiden met jouw diensten ten opzichte van andere ondernemers. Hoe fijn zou het zijn als je een product erbij kunt verkopen dat zichzelf verkoopt?

Wij van Mr. and Mrs. Green helpen je graag verder, als marktleider op het gebied van honderd procent natuurlijke producten. Onze supplementen zijn gemakkelijk aan te bieden aan al je bestaande klanten maar ook nieuwe klanten, de lijn sluit namelijk naadloos aan op bijna elk type activiteit en/of assortiment.

Voor deze professionals bestaat de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken. Met een zakelijk account krijg je toegang tot het professionele gedeelte van deze site en kan je tegen een wholesale tarief gebruik maken van ons klantensysteem en profiteren van betaalkortingen.

Maak een zakelijk account aan

Bij de registratie van een zakelijk account worden alle bedrijfsgegevens gecontroleerd. Indien je niet voldoet aan de vereisten zoals het hebben van een KVK-nummer en het voeren van een winkel, apotheek, salon, studio of groothandel, zullen we het account omzetten naar een particulier account.

Heb je vragen? Neem contact op via info@mrandmrs-green.com en wij zorgen ervoor dat je met de juiste collega in contact wordt gebracht!