WELK SUPPLEMENT BIJ WELKE KLACHT?

We gaan er allemaal maar van uit dat het normaal is dat we ons niet optimaal voelen. Maar wist je dat het eigenlijk niet klopt als je je steeds niet helemaal goed voelt? En dat het op gezondheidsgebied dus echt allemaal net een beetje beter kan?

We merken in de praktijk dat veel van onze klanten het lastig vinden om te bepalen waar hun klachten vandaan komen. Ze worden bij de dokter van het kastje naar de muur gestuurd, en bij verdere onderzoeken in het ziekenhuis wordt er niets gevonden.

Maar wist je dat de meeste issues voortkomen uit het nuttigen van slechte voeding? En dat de meeste chronische gezondheidsproblemen ontstaan door een tekort aan vitamines en mineralen? Dat is ook niet zo gek want onze voeding van tegenwoordig is niet meer puur maar bewerkt, bevat veel suiker en granen en het duurt bovendien veel te lang voordat het op je bord ligt. Alle voedingsstoffen zijn dus tegen die tijd vrijwel verdwenen.

Vind je dat allemaal te omslachtig, geen probleem, ook daar hebben we een oplossing voor. Voor de voornaamste klachten hebben we een supplement ontwikkeld, welke je mogelijkerwijs zou kunnen ondersteunen bij de meest voorkomende klachten. Let op! Deze adviezen zijn gebaseerd op de kennis vanuit de orthomoleculaire of natuurgeneeskundige hoek, bij chronische gezondheidsproblemen adviseren we altijd de hulp in te roepen van een reguliere medische specialist. 

Contenido desplegable

Opgezwollen buik, diarree, verstopping, darmkrampen, voedselintoleranties, allergieën, candida, eczeem, psoriasis

Slecht slapen, stress, somberheid, depressie

Mogelijke ondersteuning:L-Tryptofaan, Gaba, 5htp, Rhodiolaen, Magnesium

Haaruitval, acne, pigmentvlekken, slechte nagels

Hormonale klachten (migraine, acne, hevige bloedingen, laag libido, overgang etc). Maar ook verminderde vruchtbaarheid en perikelen na de zwangerschap.

Vermoeidheid, geen energie, somber, slechte weerstand

Overgewicht, een trage schildklier, een verhoogd vetpercentage, buikvet, vocht vasthouden, overmatige trek in koolhydraten en suiker