4 Vitamines die het afslanken ondersteunen

DMJ

4 Vitamines die het afslanken ondersteunen

Niet alleen de supplementen van Mr. and Mrs. Green ondersteunen tijdens het afslanken. Ook de 100% natuurlijke vitamines hebben ieder hun eigen bijdrage aan jouw afslankproces! 

Probiotica

Een goede werking van de darmen is van belang van je algehele weerstand, vitaliteit, maar ook voor het verwerken van je voedsel. De bacteriën die jij in je darmflora hebt zitten, spelen hierbij een belangrijke rol. Zijn deze bacteriën uit balans? Dan is het van belang om een probiotica te slikken. Zo kunnen zij beter helpen met het verteren van het opgenomen voedsel en produceren zelfs vitamines. 

Multivitamine

De multivitamine van Mr. and Mrs. Green ondersteunt je in je dagelijkse energieniveau en weerstand. De vitamines vormen een aanvulling op je voedselinname en zorgen ervoor dat je net dat beetje extra vitamines binnenkrijgt, ook tijdens het afslanken.

Omega-3

Omega-3 van Mr. and Mrs. Green bevatten belangrijke aminozuren ePA en DHA die bijvoorbeeld voorkomen in vette vis. Omega-3 is goed voor je hart en hersenen, maar verlaagt ook de kans op een te hoge bloeddruk. Je lichaam kan deze zuren niet zelf aanmaken, daarom om een lang verhaal kort te maken: Omega-3 is essentieel om als mens optimaal te functioneren! 

Chroom

Chroom kan een goede aanvulling zijn op je dagelijkse vitamines. Chroom zorgt er namelijk voor dat je geen hongergevoel ervaart. Het heeft invloed op je insuline, het hormoon dat je bloedsuikerspiegel ‘regelt’. Door dagelijks chroom te slikken, kun je de zogenoemde sugarcravings tegen gaan!

Wil je meer weten? Je kunt altijd onze gratis weightloss guide downloaden!  

Laat een reactie achter!